Piskóta csoda
2008.09.09. 10:14
Piskóta csoda
Piskóta csoda
6 tojásból piskótát sütünk. Nagy tepsibe sütjük, hogy ne legyen túl magas.
Ha megsült feltekerjük, mint a piskótatekercset. Ha kihűlt a piskóta, megkenjük eperlekvárral.
8 egyforma csíkra vágjuk. Az első csíkot feltekerjük mint a csigát és a tányér közepére tesszük, a többi csíkot az első köré csavarjuk.
Krém hozzávalói:
eper, vagy vaníliapuding
tej
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
Gyümölcs
tejszín
Krém elkészítése:
A pudingot a tejjel felfőzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük. A kihűlt pudingot összekeverjük a krémmel és ezzel bevonjuk a tekercset. Gyümölcsökkel és a felvert tejszínnel díszítjük.
|